Hyppää pääsisältöön

17.3.2023

Kuva
Aalto2-museokeskuksen ulkohavainnekuva
Haussa on vaikuttavia näköalapaikkoja arkkitehtuurin, designin sekä kulttuuriperinnön uudessa kokonaisuudessa.

Oletko sinä Jyväskylässä avautuvan, kansainvälisen tason, uuden

Aalto2-museokeskuksen tuleva toimitusjohtaja

Kotimaisen kulttuurikentän kiinnostava uusi avaus syntyy kahden museon, Keski-Suomen museon sekä Alvar Aalto -museon, rakennusten yhdistymisen myötä. Museokeskus sijaitsee Jyväskylässä.

Museokeskuksen ohjelma rakentuu museoiden omista näyttelyistä ja tapahtumista sekä yhteistyössä muiden kanssa tuotetuista kiinnostavista kokonaisuuksista.

Haemme toimitusjohtajaa vastaamaan toukokuun lopussa avautuvan Aalto2-museokeskuksen liiketoiminnasta sekä johtamaan keskuksen asiakaspalvelua, markkinointia ja myyntiä. Aalto2-museokeskus on Jyväskylän kaupungin sekä Alvar Aalto -säätiön vuonna 2023 perustama osakeyhtiö. Odotamme sinulta näyttöä palveluliiketoimintojen ja myynnin johtamisesta sekä vahvaa kokemusta myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta. Kulttuuri- ja tapahtumatoimialojen tuntemus katsotaan eduksi. Liike-elämän verkostot ja yhteiskuntasuhteet ovat toimintaympäristöäsi. Tärkeässä roolissa tulee olemaan kiinteä yhteistyö museoiden johdon ja henkilökunnan kanssa. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus, kielitaito sekä aikaisempi työkokemus. 

Lisäksi haemme tekijöitä seuraaviin tehtäviin vastaamaan Aalto2-museokeskuksen myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta:

Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana vastaat museokeskuksen markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu tuottaa itsenäisesti monipuolisia sisältöjä markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. 

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkönä vastaat museokeskuksen palveluiden myynnistä niin kansainvälisille matkanjärjestäjille, yrityksille kuin yhteisöille. Arvostamme aiempaa kokemusta b2b-myynnistä, kuluttajakäyttäytymisen ymmärryksestä ja verkkokaupan kehittämisestä ja ylläpidosta.

Asiakaspalvelun ammattilaista

Asiakaspalvelun tehtäviin kuuluvat työskentely lipunmyynnissä ja museokaupassa, asiakas- ja sidosryhmäkontakteista vastaaminen sekä muut yleisötyön tehtävät. 

Toivomme hakijoilta iloista ja itsenäistä otetta työhön, paineensietokykyä, asiakaspalveluasennetta, IT-taitoja sekä kiinnostusta museokeskuksen sisältöihin. Tehtävien sujuva hoitaminen edellyttää hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Osassa tehtäviä on osittainen etätyömahdollisuus.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 4.4.2023 mennessä osoitteeseen

heli-maija.voutilainen@jyvaskyla.fi.

Nyt kannattaa kiirehtiä, uusia haasteita ja mahdollisuuksia on ilmassa. 

 

Lisätietoja:

Jyväskylän kaupunki

Toimialajohtaja Eino Leisimo
eino.leisimo@jyvaskyla.fi, puh. 050 5848987

Museotoimenjohtaja Heli-Maija Voutilainen
heli-maija.voutilainen@jyvaskyla.fi, puh. 050 355 5048

Alvar Aalto -säätiö

Toimitusjohtaja Tommi Lindh
tommi.lindh@alvaraalto.fi, puh. 044 5621652