Hyppää pääsisältöön

20.1.2023

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut jatkaa syksyllä käynnistynyttä kampanjaa Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa.
Kuva
Saunoja heittää vettä kiukaalle

 

AaltoAlvarissa saunot, uit ja treenaat entistä edullisemmin viikonloppuisin koko kevään ajan uimahallin aukioloaikoina. Kampanjahinnat ovat ensimmäisen kerran voimassa lauantaina 21.1. 

Syksyllä käynnistynyt saunakampanja sai nopeasti suuren suosion ja asiakkailta saatujen toiveiden myötä Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluissa päätettiin jatkaa kampanjaa AaltoAlvarissa vielä tulevan kevään ajan. 

– Kampanja jatkuu pelkästään AaltoAlvarissa, sillä Wellamon asiakaskapasiteetti on rajallinen. Haluamme edelleen kannustaa kaikkia säästämään energiaa kotitalouksissa ja täten suuntaamaan AaltoAlvarin saunomaan, uimaan ja treenaamaan, liikuntakoordinaattori Nikke Tuhkanen kertoo

AaltoAlvari kertalippu lauantaisin ja sunnuntaisin

  • Aikuiset: 6 €
  • Alennusryhmät: 4,5 €

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, lapset 4─17-vuotiaat, Jyväskylän kaupungin työntekijät sekä varushenkilöt ja siviilipalvelushenkilöt. Kampanjahinnat ovat voimassa viikonloppuisin kevään ajan Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarin aukioloaikoina. 

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut mukana yhteisissä energiansäästötalkoissa

Jyväskylä haluaa käyttää energiaa viisaasti, ja tänä talvena se on ajankohtaisempaa kuin koskaan. Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut haluaa tarjota kuntalaisille mahdollisuuden osallistua yhteisiin energiansäästötalkoisiin. Jyväskylän kaupunki haluaa käyttää energiaa viisaasti ja kannustaa asukkaitakin tekemään pieniä arjen tekoja kestävän arjen puolesta.   

Viikosta 37 lähtien AaltoAlvarissa aloitetut energiansäästökokeilut aamusaunojen suhteen saavat nyt jatkoa uusilla konkreettisilla toimilla uuden kampanjan muodossa. Uimahalleissa on saunat lämpimänä päivittäin, joten liikuntapalvelut kannustaa kuntalaisia tulemaan uimahalliin saunomaan kotisaunojen sijaan.

Samalla hinnalla pääsee myös uimaan sekä kuntosalille sekä säästyy oman saunan lämmittämiseltä kotona. Nyt jos koskaan on siis hyvä syy jättää oma kotisauna lämmittämättä, ja suunnata viikonloppuisin AaltoAlvariin liikkumaan ja saunomaan.

Lisätietoja:

Nikke Tuhkanen, liikuntakoordinaattori
p. 050 470 0939, nikke.tuhkanen[a]jyvaskyla.fi