Hyppää pääsisältöön

23.6.2022

Suomen urheilutapahtumia esittelevä verkkosivusto www.sportsfinland.com on avattu kansainvälisille tapahtumanjärjestäjien ja tapahtumamatkailun kohderyhmille. Sivustolla esitellään keskeisten urheilutapahtumakaupunkien ja urheiluopistojen tapahtumatarjontaa ja tapahtumapaikkoja sekä Suomea vastuullisena ja turvallisena neljän vuoden ajan urheilutapahtumien maana ja matkailukohteena.
Kuva
Sport Event Management Finland etusivun kuva. Kuva viestintä

Sivuston tavoitteena on suomalaisen vastuullisen urheilutapahtumaosaamisen vienti ja urheilumatkailun kansainvälinen kasvu. Jyväskylän keskeisimmät urheilutapahtumat ja urheilupaikat ovat esillä sivustolla.

Urheilutapahtumien verkkosivuston lanseeraus on osa Sport Event Management Finlandin (SEMF) toimenpiteitä. Sport Event Management Finland on OKM:n sekä viiden kansainvälisiä tapahtumia järjestävän kaupungin, Helsingin, Jyväskylän, Lahden, Tampereen ja Turun sekä urheiluopistosäätiön ja – yhdistyksen yhteishanke. Hanketta koordinoi Lahden seutu – Lahti Region Oy. Hankkeen tavoitteena on tehdä Suomesta vetovoimainen kansainvälisten urheilutapahtumien järjestäjämaa, lisätä Suomen tunnettuutta sekä tutkia urheilutapahtumien vaikuttavuutta. Tulevaisuudessa tavoitteena on myös tapahtumahakujen ja rahoitushakemusten edistäminen.

Jyväskylän urheilutapahtumakaupungin profilointityö käynnistyy

Jyväskylä panostaa urheilutapahtumakaupungin vetovoimaan käynnistämällä profilointityön, jossa tunnistetaan Jyväskylän vahvuudet urheilutapahtumakaupunkina, kuvataan keskeiset tapahtumapaikat ja toteutetaan sportsfinland.com -sivustoa vastaavat Jyväskylän urheilutapahtumakaupungin verkkosivut. Profilointityö ja Jyväskylän urheilutapahtumien verkkosivut toteutetaan Kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä -hankkeessa. 

Tutustu sportsfinland.com -sivustoon tästä.
Lue Sport Event Management Finlandin tiedote aiheesta tästä.

Lisätiedot:

Taija Lappeteläinen, projektipäällikkö, Kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä, Jyväskylän kaupunki
p. 040 523 9321, taija.lappetelainen@jyvaskyla.fi

Jani Backman, projektipäällikkö, Urheilun suurtapahtumat, Sport Event Management Finland & Lahti Region
p. 040 522 4346, jani.backman@lahtiregion.fi

Kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä – Elinvoimaa tapahtuma- ja matkailualalle urheilutapahtumien ekosysteemillä -hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) ja se on REACT-EU-hanke, jota rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankeaika on 1.11.2021-31.8.2023.

Kuva
EAKR EU lippu. Kuva viestintä
Kuva
Vipuvoimaa EU logo. Kuva viestintä