artikkeli

Täkänä Kerä, suunnittelija Pirkko Hammarberg 1964, SKM esinekokoelma numero 2530. Kuvaaja Pinja Eerola
Perinteisen käsityötekniikan historia ulottuu Suomessa 1300-luvulle saakka.
23.04.2020

Suomen käsityön museo esittelee vuosittain perinteisen käsityötekniikan omien kokoelmiensa kautta. Tekniikasta julkaistaan vuosittain artikkeli museon verkkosivuilla ja käsityötekniikan piirteitä esitellään omassa kokonaisuudessaan museon perusnäyttelyssä. Tänä vuonna perinteiseksi käsityötekniikaksi valittiin täkänä ja sitä esittelevä artikkeli on julkaistu museon verkossa. 

Pojat pelaavat jalkapalloa turnauksessa.
16.04.2020

Holstin Dynamon pojat pelaavat taidollisesti ja aatteellisesti ensiluokkaista juniorijalkapalloa Jyväskylässä. Vaikka kilpailuhenki on kova ja pelitaitoa löytyy, HoDy:ssa kaiken tekemisen A ja O on mahtava joukkuehenki.

Koira vetää hiihtäjää.
07.04.2020

Tykkäätkö juosta tai hiihtää ja sinulla on koira? Valjakkourheilu on mukava harrastus, jolla saa helposti oman ja koiran kunnon kasvamaan. Välineitä vaihtelemalla vetourheilua voi harrastaa ympäri vuoden.

Jääpallon pelaajat urheiluleirillä
15.01.2020

Jyväskylän 330 urheilua harrastavaa yläkoululaista osallistuu 13.-16.1.2020 järjestettävälle urheiluleirille osana normaalia kouluviikkoa.  Leiripäiviin sisältyy urheiluun liittyvää ohjelmaa ja välissä opiskellaan oppilaan oman opintosuunnitelman mukaisesti sovittuja koulutehtäviä. Leirin toimintapisteet sijoittuvat Hippoksen alueelle ja lähialueen liikuntapaikoille.

Aitajuoksija Nooralotta Neziri Jyväskylän satamassa
17.07.2019

Nooralotta Neziri arvostaa kotikaupunkinsa Jyväskylän kaiken kattavia liikuntamahdollisuuksia ja järvimaisemia. Myös äiti ja sisko ovat muuttaneet kaupunkiin pika-aiturin perässä.

Tilaa syöte