Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kuva Ruisrockista. Telttoja ja yleisöä
Ruisrock 2016 – Kesän kovimmat bileet
Kuva
Kuva Ruisrockista. Telttoja ja yleisöä

Suomen vanhin ja Euroopan toiseksi vanhin festivaali teki jo kolmatta vuotta peräkkäin uuden yleisöennätyksen. Turun Ruissalossa juhli tänä vuonna 100 000 kävijää – sunnuntaina hurjat 30 000. Ruisrock myi loppuun perjantain, lauantain ja 3 päivän liput.

Uudistettu festarialue oli selkeä sekä sää suosi festarikansaa. Artisti ja bändikattaus oli laidasta laitaan, mikä keräsi kaikenikäisiä ja erilaisia ihmisiä festaroimaan.

Perjantai

Ensimmäisen festaripäivän illalla Rantalavan valtasi ruotsalainen popduo Icona Pop, joka sai kaikki bailaamaan. Samanaikaisesti Apulanta esiintyi Niittylavalla. Paikalle oli kerääntynyt kaikenikäistä yleisöä, ja jo kaukaa pystyi erottamaan yleisön laulavan mukana.

Bileet kuitenkin vasta starttasivat tosissaan Antti Tuiskun astuessa Niittylavalle. Tuiskun lavashow, sekä bilebiisit vetivät yli puolet festarikansasta lavan eteen. Tuisku aloitti keikkansa Peto On Irti hitillä ja päästi kaikkien katsojien pedot irti. Antti piti saman tunnelman yllä koko loppukeikan ajan. Antti Tuisku oli ehdottomasti yksi parhaista esiintyjistä koko festareilla.

Valitettavasti Antti Tuisku jäi meidän osalta viimeiseksi artistiksi perjantaina.

Kuva
Ruisrockista 2016 otettu kuva esiintyjästä
Kuvat: Amanda Derakhshan & Janika Hanhinen
Asiasanat: