Hyppää pääsisältöön
Kuva
Esiintyät lavalla, yleisö takana
”Olkaa omia itsejänne, tehkää kaikkea mitä te haluatte tehdä älkääkä kelatko mitä muut ajattelee siitä. Sillä pääsee aika pitkälle.” - Haastattelussa Juno (2017)
Kuva
Esiintyät lavalla, yleisö takana

Elokuusta, SMC Lähiörotista sekä myös soolourastaan tunnettu räppäri ja näyttelemistäkin kokeillut Juno esiintyi 17. helmikuuta Jyväskylän Bar Brassa. Painovirheen toimittajat pääsivät jututtamaan räppäriä ennen keikkaa.

Mitä kuuluu?

”Mulle kuuluu tosi hyvää. Me tultiin hirveetä rumbakautta Helsinki, Berliini, Berliini, Karjaa, Karjaa, Tampere ja sit tänne. Eli hyvää kuuluu.”

Mikä on sinun normipäivän rutiini?

”Herään ja vedän ehkä vettä. Pidän myös huolen, että lapset pääsee kouluun, eli vien ne kouluun. Sitten ehkä syön ja käyn Jannella (Kris Fence) kahvilla ja tekemässä musaa ja sitten käyn hakemassa lapset. Loppupäivän hengaan sitten lasten kanssa.”

Miten innostuit rap -musiikista?

”Mä olin ala-asteella. Asuin semmosessa paikassa, jonka pihalla oli aina pari tyyppiä, joilla oli sellanen vanha mankka, josta ne kuunteli aina Ceebrolisticsiä ja Radio Mafian semmosta ohjelmaa mihin sai kuka vaan soittaa suoraan lähetykseen ja sanoa ”mä haluan, että sä räppäät vaikka menkoista” ja sitten sä oikeesti jouduit räppäämään niistä. Se oli ihan kauheen kuulosta, mutta siihen aikaan Suomessa oli siistiä, että joku oikeesti tekee semmosta, koska sellasta ei ollut. Jengi kuunteli vaan Coolion Gangsta’s Paradise -biisiä tai Nas:ia tai jotain tommosta vanhaa. Jotenkin tajusi, että hei siistii jengi räppää suomeksi. Silloin oli vain Seremoniamestari, Ceebrolistics ja Fintelligens mitä sä pystyit kuuntelemaa jos halusit kuunnella suomiräppiä. Oli vaan niin siistiä, että tätä voi tehdä suomeksi. Joku voi selittää jotain missä ei ole mitään järkeä suomeksi ja jengi on ihan tulessa. Se oli mun mielestä siistiä.”

Kuva
Junosta ja yhtyeestä kuva takaa lavalta
Kuvat: Amanda Derakhshan & Janika Hanhinen