Hyppää pääsisältöön
Kuva
Mother's Day -teksti
Lahjaideoita äitienpäivään
Kuva
Mother's Day -teksti

Äidit ansaitsevat päivän, jolloin heitä juhlitaan. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi äitienpäivälahjan keksiminen ja hankkiminen onkin entistä haastavampaa. Kotoa käsin pystyy kuitenkin keksimään ja luomaan kaikenlaisia hauskoja ja ilahduttavia lahjoja.

Tässä äitienpäivälahja vinkkejä, jotka takuuvarmasti saa äidin hymyilemään.

Äitienpäivä aamupala

Perinteinen äitienpäivä aamiainen toimii aina. Anna äidin nukkua pitkään samalla kun itse hääräät keittiössä kattaen pöytää koreaksi. Voit toki tarjoilla aamiaisherkut myös suoraan vuoteeseen.

Siivoa koko talo

Äidit tekevät niin paljon kotitöitä, ettei sitä aina tule edes ajatelleeksi. Tee suursiivous, niin ettei äidin tarvitse huolehtia siivouksesta pariin päivään. Tämä piristää äitiä varmasti.

Piirrä tai maalaa

Jos olet luovalla päällä piirrä tai maalaa äidille kuva hänen lempi asioistaan, asioista mitkä muistuttavat sinua hänestä tai piirrä kuva teistä yhdessä!

Tee kortti

Askartele äidille kortti. Jos omat kädentaidot eivät riitä tällaiseen, voit turvautua Canva -sivuston materiaaleihin. Canvassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja, jonka vuoksi kortin tekeminen sielläkin sujuu mainiosti.

Askartele äidille “lahjakortti” tai “kuponki”

Anna äidille lahjaksi itse tekemäsi lahjakortti. Voit itse päättää lahjakortin tai kupongin sisällön oli se sitten hemmotteluhetki kuten jalkahieronta, kokkaus- tai siivousvuoro tai elokuvailta äidin lempi leffan parissa.

Tee kuvakollaasi netissä

Netissä on paljon erilaisia kuvanmuokkaus sivustoja, joissa voit itse luoda oman kuvakollaasin. Kerää vanhoja kuvia äidistä ja teidän yhteisistä muistoista. Tulosta kuva tai jaa se äidin Facebook -seinälle.

Kirjoita äidille runo tai kirje

Vaikka kirjoittaminen ei olisi sinulle luontaista, silti runon tai kirjeen kirjoittaminen olisi mainio yllätys äidille. Kiitä äitiä kaikesta, mitä hän on vuoksesi tehnyt ja muistuta, että rakastat häntä.

Kirjoittanut: Amanda Derakhshan & Janika Hanhinen