Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kuva Sannin keikalta
”Energia täällä on käsin kosketeltavissa!” – SANNI Tanssisali Lutakossa
Kuva
Kuva Sannin keikalta

Suomen eturivin artistien kärkipaikkoihin kuuluu ehdottomasti yksi Suomen lahjakkaimmista artisteista, Sanni. Viime vuoden striimatuin naisartisti esiintyi Jyväskylän Tanssisali Lutakossa lauantaina 11. maaliskuuta. Keikka oli loppuunmyyty ja myös tämän kevään viimeinen ikärajaton keikka kyseiseltä artistilta.

Sannilla on erittäin laaja ihailijaryhmä. Tanssisali oli täyttynyt Sanni-paitoihin pukeutuneista nuorista tytöistä, lapsista sekä myös vanhemmasta ikäluokasta, naisista sekä miehistä. Keikka alkoi kello 22, mutta vannoutuneimmat fanit olivat saapuneet keikkapaikalle jo aamulla varmistaakseen itselleen eturivin paikat.

Keikka starttasi vuonna 2013 julkaistulla Prinsessoja ja astronautteja -läpimurtohitillä. Sanni bändeineen otti yleisön välittömästi haltuunsa ja yhteys pysyi yhtä vahvana ensimmäisestä biisistä viimeiseen asti. Sannin omin sanoin energia Tanssisali Lutakossa oli käsin kosketeltavissa.

Tunnelma oli intiimi ja koko keikan ajan nousussa. Sannin valovoimainen energia ja riehakas meno hehkui ja tarttui yleisöön. Meidät kaikki villiinnytti Moukari -biisin hypnoottinen biitti ja oli ihme, ettei baarin puolella juomalasit tippuneet pöydiltä Tanssisalin lattian täristessä. Moukari ja Söpö -biisien aikana lähes joka ikinen ihminen uskalsi heittäytyä pomppimaan ja laulamaan Sannin pyynnöstä.

Välispiikeissä Sanni kertoi biiseistään tarinoita, heitteli vitsejä ja hassutteli bänditoveriensa kanssa. Positiivisuus hehkui hänestä keikan alusta loppuun saakka.

Kuva
Sanni soittaa kitaraa lavalla
Kuvat: Amanda Derakhshan & Janika Hanhinen
Asiasanat: