Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kaksi ystävystä makaa vierekkäin
12 asiaa miksi paras ystävä on paras asia maailmassa
Kuva
Kaksi ystävystä makaa vierekkäin

Ylistetään hetki parhaita ystäviämme näin ystävänpäivän kunniaksi. BFF (best friends forever) on ihminen, joka seisoo rinnallasi ylä- ja alamäessä, jakaa kanssasi oudoimmatkin kokemukset sekä yksinkertaisesti vain tekee elämästä parempaa. Tämä artikkeli on omistettu kaikille bestiksille! Tässä muutama esimerkki miksi paras ystävä on paras asia maailmassa.

1. Sanotte asioita samaan aikaan 

Vietätte yhdessä aikaa niin paljon, että tuntuu kuin aivonne ja ajatuksenne olisivat synkassa. Vastaat ystäväsi kanssa kysymykseen yhteen ääneen, ettekä vain yhdellä sanalla vaan jopa kokonaisella lauseella.

2. Ette tarvitse sanoja kommunikoidaksenne

Voit kertoa ystävällesi asioita vain katsomalla häntä tietyllä katseella ja hän ymmärtää välittömästi mistä on kyse. 

3. Kerrotte omat mielipiteenne rehellisesti

Kun ajattelet näyttäväsi Kim Kardashianilta sovittaessasi uutta mekkoa, ystäväsi kertoo mistä kohdista vaate ei istu ja etsii sinulle paremman asun.

4. Bestis on aina osa suunnitelmiasi

Vaikka olisitte kuinka kiireisiä tahansa, löydätte aina aikaa toisillenne. Yleensä kuitenkin mitä ikinä teetkin ystäväsi on aina mukana. Paras ystävä saa sinut tuntemaan kuin olisit parisuhteessa epäromanttisessa mielessä. 

5. Paras ystävä saa sinussa esiin parhaat puolesi

Olet parhaimmillasi nauraessasi maha kippurassa, ja tätähän bestiksesi saa sinussa aikaan päivittäin. Paras ystäväsi myös kertoo parhaimmista puolistasi kun itsetuntosi kaipaa kohotusta.

6. Voit luottaa ystävään aina 

Voit kertoa bestiksellesi mitä vaan. Oli sitten kyseessä omat ongelmat tai tuttavaltasi kuulemasi juorut. Kaikkea ei kannattaisi kertoa eteenpäin, mutta parasta kaveria ei koskaan lasketa. 

7. Teillä on samat ihmisinhokit

Faktahan on se, että kaikista ei voi tai tarvitsekaan tykätä, mutta kaikkien kanssa voi tulla toimeen. Paras kaverisi kuitenkin tietää miksi et pidä tietyistä henkilöistä, joten on sanomattakin selvää, että hänkään ei pidä heistä. 

8. Paras ystävä ei jätä yksin.

Kun ahmit sydänsuruusi jo kolmatta Fazerin -sinistä ja itket jo neljättä tuntia, ystäväsi rientää apuun. Hän seisoo rinnallasi kun olet onnesi kukkuloilla tai kun koko maailma tuntuu kaatuvan päällesi.

9. Pikku veloista ei välitetä 

Ystävä on tarjoutunut maksamaan kahvinne tai perjantain herkkuillan snacksit. Hän ei kuitenkaan oleta sinun maksavan takaisin muutamaa hassua euroa.

10. Inside -jutut

Teillä on itse keksimiä lempinimiä toisillenne, sanoja tai sanontoja, ilmeitä joita kukaan muu ei saa nähdä sekä noloja muistoja, joista muut eivät tiedä. Näitä juttuja eivät muut tajua ja näille ei kukaan muu nauraisikaan kuin te itse.

11. Jaatte lähes kaiken

Se on jopa itsestäänselvyys, että toisen ostama karkkipussi syödään puoliksi. Kun omista vaatteista ei löydy hyvää t-paitaa vaatekriisin yllättäessä, onneksi ystävän vaatekaapista löytyy ratkaisu. Jaatte ystäväsi kanssa niin ruuan sekä vaatteet, kuin myös toisen omistaman Netflix -tilin. 

12. Ystävä on aina tukena

Mikään puheenaihe tai tilanne ei ole liian kiusallinen. Pystyt avautumaan ystävällesi, kuinka sinua nolottaa vieläkin mitä teit syyskuussa 7-vuotta sitten. Ystävä ymmärtää tuskasi, pystyy samaistumaan kokemuksiisi tai oli jopa mukana tilanteessa.

 

 

Kirjoittanut: Amanda Derakhshan & Janika Hanhinen

Asiasanat: